Groepsaccommodatie Ardennen mindervaliden

Roltoelvriendelijke groepsaccomodatie Ardennen

Wie een rolstoelvriendelijke groepsaccommodatie in de Ardennen zoekt en luxe en kwaliteit op prijs stelt, komt in De Holzheimer Hütte volop aan de trekken.

Luxe groepsaccommodatie  Holzheimer Hütte in de Ardennen is rolstoelvriendelijk en goed afgestemd op de behoeften van mindervaliden. Deze aangepaste groepsaccommodatie in de Ardennen,  beschikt over 10 ruime slaapkamers die alle bereikbaar zijn met rolstoel. Alle slaapkamers zijn voorzien van een ruime, rolstoelvriendelijke badkamer. Voor personen die extra voorzieningen nodig hebben zoals een ligdouche zijn er 2 badkamers aanwezig. Deze aangepaste groepsaccommodatie is geschikt voor groepen tot ongeveer 30 personen.


Heeft u rolstoelen, hoog/laagbedden of tilliften nodig, dan kunnen die door u op aanvraag gehuurd worden. Zie voor meer informatie de paragraaf hieronder.

Hulpmiddelen tijdens uw verblijf

Indien u mindervalide bent, is het zaak dat u tijdens uw verblijf in deze groepsaccommodatie over de juiste hulpmiddelen kunt beschikken. Een juiste afstemming van de hulpmiddelen behoefte is hierbij minstens zo belangrijk. Rolstoelen, hoog/laagbedden of tilliften,  kunnen op aanvraag gehuurd worden. Dit geldt ook voor andere hulpmiddelen die tijdens uw vakantie in de Ardennen nodig zijn.
Wij zorgen ervoor dat het u tijdens uw verblijf aan niets ontbreekt.

Ontbijt, lunch of diner

De Holzheimer Hütte biedt ontbijt, half- of volpension aan.
Hierbij kan ook rekening worden gehouden met dieetvoorschriften en andere wensen.